Головна » 2009 » Листопад » 24 » 1265 китайських студентів стосується банкротство 5 навчальних закладів Австралії
1265 китайських студентів стосується банкротство 5 навчальних закладів Австралії
19:02:03

1265 китайських студентів стосується банкротство 5 навчальних закладів Австралії

      1265 китайських студентів втратили місце навчання через банкротство 5 навчальних закладів Австралії. Про це повідомили в Міністерстві освіти КНР.

      За повідомленням уряду Австралії, австралійська компанія Global Campus Management Group вступила в процедуру банкротства, і 5 приватних навчальних закладів в Сіднеї і Мельбурні, що належать їй, закрилися. Це торкнулося понад 3 тисяч студентів, включаючи 1265 китайських: 510 - у Сінднеї та 755 у Мельбурні.

      У Міносвіти Китаю повідомили, що дипмісія Китаю в Австралії вже звернулася в компетентні відомства цієї країни з проханням поклопотатися про долю китайських студентів і захистити їх законні права й інтереси. З австралійського боку вживаються заходи по переведенню студентів до інших ВНЗ, поверненню внесеної плати за навчання й ін.

      Варто відзначити, що глобальна фінансова криза істотно збільшила ризик банкротстства навчальних закладів, перш за все ВНЗ, орієнтованих на іноземних студентів, а також позбавив значну частину іноземних студентів можливості підробляти або працевлаштуватися в країні перебування.

Джерело: www.osvita.org.ua.
За матеріалами: Газети "Жэньминь Жибао".

Категорія: Освіта за кордоном | Переглядів: 454 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]