Головна » 2009 » Липень » 22

У вересні українські школи можуть не відкритися

Керівництво Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) розглядає план, згідно якому всі школи в усіх країнах світу не повинні будуть відновлювати свою роботу в наступаючому навчальному році, якщо епідемія грипу A/H1N1 посилиться

За словами офіційного представника ВООЗ, це пов'язано в першу чергу з тим, що вже більше 700 чоловік в світі померли від грипу A/H1N1 з нинішньої весни.

"Школи у вересні будуть закриті, навчальний рік почнеться пізніше, коли спаде пік епідемії", - підкреслив представник ВООЗ.

По матеріалам: proUA.com
Переглядів: 627 | Додав: olena | Дата: 22-Лип-2009 | Коментарі (1)

Учасники тестування подали майже шість тисяч апеляцій

Цього року учасники зовнішнього незалежного оцінювання подали 5 834 апеляційні заяви щодо результатів чи процедури тестування, що складає 0,5 % від загальної кількості виконаних тестів

Це вдвічі більше в порівнянні з 2008 роком, коли було подано 2 тисячі 820 заяв. 15 липня Український центр оцінювання якості освіти припинив приймати апеляційні заяви, а всі, що надійшли до цього числа, будуть розглянуті до 24 липня. Про це повідомляє Інформаційний центр незалежного оцінювання.

В Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО) вже відбулося 11 засідань Апеляційної комісії, на яких розглянуто 3 880 заяв. Усі засідання цієї комісії відбуваються відкрито, адже їх можуть відвідати зареєстровані громадські спостерігачі. А на інтернет-сайті УЦОЯО можна ознайомитись зі списками осіб, апеляційні заяви яких будуть розглянуті н ... Читати далі »

Переглядів: 590 | Додав: olena | Дата: 22-Лип-2009 | Коментарі (1)