Головна » 2009 » Листопад » 29 » Лабораторія Касперського проводить міжнародну студентську конференцію з проблем комп'ютерної безпеки
Лабораторія Касперського проводить міжнародну студентську конференцію з проблем комп'ютерної безпеки
20:01:09

Лабораторія Касперського проводить міжнародну студентську конференцію з проблем комп'ютерної безпеки


   Лабораторія Касперського, провідний виробник систем захисту, від шкідливого і небажаного програмного забезпечення, хакерських атак і спаму повідомляє про проведення в рамках освітньої програми "Академія Касперського" III Міжнародної студентської конференції з проблем комп'ютерної безпеки "IT Security Conference for the Next Generation". До участі запрошуються студенти вищих навчальних закладів, молоді вчені та аспіранти.

   IT Security Conference for the Next Generation об'єднає фахівців і дослідників, що вивчають проблеми комп'ютерної безпеки, для обміну досвідом, розвитку інновацій і культури захисту інформації. Конференція також покликана забезпечити підтримку молодих вчених, провідних дослідження в галузі інформаційної безпеки.

  Захід пройде у два тури: заочний та очний. У рамках заочного туру учасникам пропонується до 31 січня 2010 року підготувати і вислати на адресу оргкомітету конкурсу науково-дослідну роботу на одну із запропонованих комітетом тем.

  Переможці очного етапу візьмуть участь у міжнародній квітневій конференції, яка збере разом переможців Азіатського та Європейського турів.

Джерело: www.osvita.org.ua
За матеріалами: www.news.liga.net

Переглядів: 516 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]