Головна » 2009 » Листопад » 17 » Американські студенти масово їдуть вчитися за кордон
Американські студенти масово їдуть вчитися за кордон
10:50:18

Американські студенти масово їдуть вчитися за кордон


   Інститут міжнародної освіти США повідомляє про зростаючий інтерес американської молоді до навчання за межами країни. Згідно з останнім звітом, число «зарубіжників» сьогодні рекордне - понад 223 тис.
Автори дослідження дійшли висновку, що американську молодь, яка вчиться, за кордоном притягує великий вибір предметів, розрахованих на один семестр. Молоді американці, якщо виїжджають вчитися, то вважають за краще їхати до Європи, хоча чисельність «євроманів» зменшується - сьогодні їх менше половини, повідомляє «ЛІГА».
Багато хто хоче вчитися в Азії, Латинській Америці, Африці та на Близькому Сході. При цьому більше, ніж інші вузи США, на навчання до інших країн відправляє Нью-Йоркський університет, у якого налагоджений обмін з Аргентиною, Ганою і кількома європейськими країнами. Так, нинішньої осені на навчання за кордон відправиться приблизно тисяча студентів університету Нью-Йорка.
    Разом з тим, навчання за кордоном заохочує Конгрес. Зокрема, кілька років тому заснована законодавцями комісія визначила мету - до 2017 року відправити за кордон 1 млн. студентів.

Джерело: www.ua.for-ua.com
Категорія: Освіта за кордоном | Переглядів: 523 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]