Головна » 2009 » Листопад » 26 » Близько семи тисяч харківських дітей не прийшли в школи після закінчення карантину
Близько семи тисяч харківських дітей не прийшли в школи після закінчення карантину
10:36:20

Близько семи тисяч харківських дітей не прийшли в школи після закінчення карантину

    95 тис. 200 харківських школярів вийшли на заняття 23 листопада після закінчення карантину, а 7 тис. дітей на навчання не вийшли (всього у Харкові - 102 тис. 242 школярі). Про це повідомив директор Департаменту охорони здоров'я і соціальних питань Харківської міськради Ігор Шурма. За його словами, 1 тис. 600 дітей не допустили до занять через хворобу, а 98,9% школярів, що прийшли, після огляду лікарями виявилися здорові.

   Як повідомив І.Шурма, з 36 тис. дошкільників в перший день після закінчення карантину в дитсадки прийшли 24 тис. 200 осіб. За його словами, всіх дітей оглянули лікарі. 98,7% дітей здорові, інших відправили лікуватися додому або в поліклініки.

   Як відзначила головний санітарний лікар міста Тетяна Колпакова, лікарі провели огляд, дотримуючися необхідних санітарних правил. "Лікарі були в масках, після огляду кожної дитини обов'язково мили руки. Якщо потрібно було оглянути маля з ознаками хвороби, лікарі надівали одноразові рукавички", - підкреслила Т.Колпакова.

   Крім того, лікарі оглянули майже 40 тис. 805 студентів, які приїхали в гуртожитки з інших областей або з-за кордону. "З них 24 тис. - це іноземці. За результатами огляду було виявлено 454 хворих. 108 госпіталізовані, інші знаходяться в ізоляторах в гуртожитках", - додала Т.Колпакова.

Джерело: www.osvita.org.ua
За матеріалами: www.sq.com.ua

Категорія: Школа | Переглядів: 505 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]