Головна » 2010 » Березень » 16 » Діти зі шкіл-інтернатів Західної України поїдуть в Івано-Франківськ «Назустріч мрії»
Діти зі шкіл-інтернатів Західної України поїдуть в Івано-Франківськ «Назустріч мрії»
15:22:58

Діти зі шкіл-інтернатів Західної України поїдуть в Івано-Франківськ «Назустріч мрії»

   20 березня в Івано-Франківську пройде регіональний відбірковий тур IV Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії». Його учасниками будуть вихованці дитячих будинків та шкіл-інтернатів Львівської, Луцької, Рівненської, Тернопільської, Ужгородської, Чернівецької, Хмельницької та Івано-Франківської областей. Про це 16 березня власкору ЗІКу повідомили організатори.

   У журі конкурсу «Запали мрію» будуть Наталія Бучинська, Аліна Гросу, Міла Нітіч, представники гуртів «Пара Нормальних», GODO’.

  З 23 січня до 27 березня у 8-ми великих містах країни триватимуть регіональні відбіркові тури під гаслом «Запали мрію». Організатори кажуть, що на участь у цьому фестивалі заявлено більше двох тисяч обдарованих дітей соціально-незахищеної категорії.

  Завершальним акордом конкурсу «Запали свічку» стане IV Фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії», який пройде в Києві з 29 травня до 1 червня.

  На фестиваль будуть подані роботи юних художників, скульпторів і майстрів прикладної творчості, творіння, яких будуть експоновані на виставці і стануть лотами благодійного аукціону.

  Довідка ЗІКу.

  Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» проводиться вже четвертий рік поспіль. Перші два фестивалі проходили в Криму і зібрали близько 1500 дітей з дитячих будинків та шкіл-інтернатів, а переможці фестивалю отримали можливість відпочити в найкращих дитячих таборах країни. Третій фестиваль проходив в Києві за участі 150 талановитих дітей.

  До складу журі входять відомі діячі спорту, культури, а також популярні артисти української естради.

  Всеукраїнський фестиваль «Назустріч мрії» вже підтримали: Ані Лорак, Ірина Білик, Шон Карр, GODO’, Наталія Бучинська, Євгенія Власова, Тетяна Піскарьова, Аліна Гросу, Олександр Педан, Ольга Фреймунт, гурт «Друга Рiка», «Пара Нормальних», Kishe, Олена Шоптенко, Дмитро Дикусар, Аріна Домскі, Київська студія балету «Тодес», театр-студія «SONYAH», цирк «Кобзов».

Джерело: www.zik.com.ua



Категорія: Школа | Переглядів: 453 | Додав: Ю_Тригубець | Теги: Назустріч мрії, школа, діти, школа-інтернат | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]