Головна » 2010 » Січень » 2 » Електронний паспорт здоров'я школярів
Електронний паспорт здоров'я школярів
11:36:52

Електронний паспорт здоров'я школярів


   З початку 2010 року у всіх освітніх установах Новосибірської області почнеться впровадження «электронного паспорту здоров'я школярів». Як в прес-службі адміністрації Новосибірської області, унікальний метод оцінки здоров'я дозволить вести моніторинг фізичного і психічного стану учнів з 1 по 11 клас, повідомляє ИА «Регнум».

   Основна ідея «паспорту здоров'я» полягає в постійному контролі стану учнів і коректуванню освітнього процесу виходячи з його індивідуальних особливостей. Для цього на кожного школяра буде заведено  «электронне досьє», в яке заноситимуться дані про його здоров'я – рівень фізичного розвитку, функціональний стан, психічний, а також оцінки, що характеризують розвиток пам'яті і мислення. Вся інформація оцінюватиметься в бальній системі кілька разів в рік, що дозволить прослідити динаміку зміни здоров'я протягом всього навчального року.

  Вся інформація оцінюватиметься в бальній системі кілька разів в рік, що дозволить прослідити динаміку зміни здоров'я протягом всього навчального року.

  Протягом цього року технологія відпрацьовувалася на декількох експериментальних майданчиках в освітніх установах. За підсумками апробації вирішено упровадити дану технологію в кожній школі Новосибірської області.

Джерело: www.5ballov.ru
Категорія: Освіта за кордоном | Переглядів: 1090 | Додав: Ю_Тригубець | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]