Головна » 2009 » Листопад » 26 » Ю.Тимошенко перевірила готовність навчальних закладів Києва до відновлення навчального процесу після карантину
Ю.Тимошенко перевірила готовність навчальних закладів Києва до відновлення навчального процесу після карантину
10:19:38

Ю.Тимошенко перевірила готовність навчальних закладів Києва до відновлення навчального процесу після карантину

    Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко особисто перевірила готовність навчальних закладів в столиці до відновлення навчального процесу після карантину. Про це повідомили в Управлінні по зв'язках зі ЗМІ Секретаріату Кабінету міністрів.

   Глава уряду відвідала столичний Ліцей міжнародних відносин №51 (навчальний заклад, де готують майбутніх абітурієнтів для самого елітного ВНЗ - Київського інституту міжнародних відносин - ред.).

   Вона оглянула медичний пункт, і переконалася, що шкільні медики повністю забезпечені всіма необхідними профілактичними і лікувальними медичними засобами.

   Глава уряду навідалася в кабінети початкової освіти, де особисто доторкнулася до батареї, щоб переконатися, що вона гаряча. Також Тимошенко побувала в спортивному залі, їдальні та музеї ліцею і висловила повне задоволення станом навчального закладу.

   У свою чергу, директор ліцею міжнародних відносин №51 Світлана Шевцова завірила Тимошенко, що заклад повністю готовий відновити навчальний процес після карантину. За її словами, учні й вчителі забезпечені медичними масками і медикаментами в повному об'ємі, а в класах тепло.

   У бесіді з прем'єр-міністром директор ліцею також завірила, що заклад не вимагатиме в учнів медичних довідок за пропущені під час карантину навчальні дні.

Джерело: www.osvita.org.ua
За матеріалами: www.rupor.info

Категорія: Школа | Переглядів: 411 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]