Головна » 2009 » Листопад » 25 » Міжнародний інститут бізнесу визнаний першою бізнес-школою
Міжнародний інститут бізнесу визнаний першою бізнес-школою
11:46:24

Міжнародний інститут бізнесу визнаний першою бізнес-школою

    Міжнародний інститут бізнесу (МІБ) взяв участь у дослідженні, що проводиться EDUNIVERSAL, за    результатами якого був визнаний бізнес-школою №1 за авторитет на ринку бізнес-освіти України та міжнародний вплив.

    Мета дослідження - надати об'єктивну інформацію по міжнародному впливу вузів з різним рівнем міжнародних амбіцій та сфері впливу, яка дозволить визначити найкращі можливості, що надаються студентам кожній з 9 географічних зон.

    На думку EDUNIVERSAL, міжнародний вплив кожної бізнес-школи визначається тим, наскільки високо цінуються її випускники, і відповідно, наскільки підвищуються їх шанси знайти роботу в країні навчання або за кордоном.

   Класифікація за кількістю "Лаврів" складається за допомогою двох основних елементів: критерії міжнародної значущості і голосування Деканів.



     Серед критеріїв міжнародної значущості: різні акредитації, отримані вузом; місце, яке займає ВНЗ в основних рейтингах; участь у міжнародних академічних асоціаціях; мережі партнерства Деканів і бізнес-шкіл на місцевому і міжнародному рівні; кількість згадувань про ВНЗ в основних публікаціях і сайтах, визнаних у сфері вищої освіти.


      Кожен Декан ВНЗ з числа 1000, що входять до списку Офіційного Відбору, може голосувати за інші заклади, щоб надати їм позитивну рекомендацію.

      В результаті цього голосування кожен учбовий заклад отримує рейтинг рекомендації, який студенти й абітурієнти можуть використовувати у пошуку інформації про той чи інший заклад або для порівняння їх між собою.

     Ці рекомендації дають відповідь на питання: "Які з даних вузів порадили б Ви в першу чергу тому, хто бажає здобути освіту в даній країні?"

    "Лаври" EDUNIVERSAL ілюструють авторитет учбового закладу на міжнародному рівні. Вони привласнюються на основі низки критеріїв, які встановлюються в результаті досліджень Міжнародного наукового комітету, а також оцінки закладу, яка була надана колегами, - голосування Деканів.

За інформацією прес-служби Міжнародного інституту бізнесу (МІБ).

Джерело: www.osvita.ua
Категорія: Школа | Переглядів: 539 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]