Головна » 2009 » Листопад » 19 » Одеський університет став учасником І Міжнародного форуму ректорів
Одеський університет став учасником І Міжнародного форуму ректорів
12:43:31

Одеський університет став учасником І Міжнародного форуму ректорів


Одеський національний університет імені Мечникова одержав запрошення від ректора корейського університету KAІST на І Міжнародний форум ректорів дослідницьких університетів у Сеулі.

ОНУ — єдиний ВНЗ, запрошений від України. У Форумі візьмуть участь такі всесвітньо відомі університети, як Дослідницький центр NASA, Кембриджський університет (Велика Британія), Університет Берклі, Московський державний технологічний університет імені Баумана — усього 110 учасників з 39 країн.

Метою Міжнародного форуму є визначення загальних результатів і можливостей для університетських досліджень, а також подальше зміцнення глобалізації в галузі вищої освіти й досліджень, створення міцних зв’язків між ними. Ці цілі будуть реалізовуватися на принципі сприяння обміну знаннями та студентами як між провідними світовими університетами, так і між інститутами країн, що розвиваються.

Учасники Форуму зможуть поділитися досвідом, познайомитися із протилежними поглядами та ідеями й зробити для себе висновки про те, хто повинен брати активну участь у глобальній освіті й дослідженнях.

Учасники зможуть оцінити програми подвійних ступенів (одержання одночасно двох однакових ступенів з різних спеціальностей у різних університетах), що вже працює в багатьох університетах, і ефективність застосування глобальних дослідницьких мереж.

Джерело: www.euroosvita.net

Переглядів: 490 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]