Головна » 2009 » Листопад » 24 » Студент отримав грант на вивчення привидів
Студент отримав грант на вивчення привидів
14:28:45

Студент отримав грант на вивчення привидів

  Студент Нортгемптонського університету (Велика Британія) отримав стипендію у розмірі 3 тис. доларів (1811 фунтів) на вивчення телепатії та яснобачення. Студент останнього курсу факультету психології Каллум Купер отримав ці гроші від Фонду парапсихології США.

К.Купер займається науковими аспектами можливості існування паранормальних здібностей і життя після смерті. За допомогою гранту він сподівається в 2010 році захистити дисертацію з теми "Привиди та галюцинації".

За словами К.Купера, інтерес до паранормальних явищ виник у нього вже в Ноттінгемпширі - графстві, відомому своїми багаточисельними легендами про привидів. ''Мені й моїм колегам постійно доводиться брати участь у розслідуваннях чергового привида, а нещодавно до цього додалося вивчення дзвінків і текстових послань з того світу", - зізнається він.

К.Купер обрав вельми вдале місце для написання своєї наукової роботи: університет Нортгемптона славиться своїм Центром з вивчення аномальних психологічних процесів при Факультеті суспільних наук.

Джерело: www.rbc.ua

Категорія: Освіта за кордоном | Переглядів: 559 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]