Головна » 2009 » Листопад » 25 » У Івано-Франківську скоротять зимові та весняні канікули
У Івано-Франківську скоротять зимові та весняні канікули
13:36:08

У Івано-Франківську скоротять зимові та весняні канікули

Пропущені через карантин навчальні години школярі Івано-Франківська відпрацьовуватимуть під час зимових та весняних канікул

Весняні та зимові канікули у школах Івано-Франківська загалом скоротять на 11 днів. Про це повідомив під час наради з мером міста Віктором Анушкевичусом начальник управління освіти і науки Івано-Франківського міськвиконкому Михайло Верес.

Таким чином можна буде наздогнати 11 днів, а решту 4 дні - відпрацьовуватимуть на розсуд керівників навчальних закладів, згідно з рекомендаціями Міністерства освіти України. Ідеться про ущільнення тем та часткове самостійне вивчення матеріалу.

Завдяки такій схемі відпрацювання кількість уроків ні у молодших, ні у старших класах збільшуватись не буде. Отже, за словами Михайла Вереса, зимові шкільні канікули орієнтовно триватимуть з 31 грудня 2009 року по 10 січня 2010 року. А весняні - з 1 по 6 квітня, на цей час припадають Великодні свята.

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, Мiнiстерство освіти і науки не рекомендує надолужувати навчальну програму за рахунок занять у вихідні чи скорочення канікул.

Джерело: www.osvita.ua

Категорія: Управління школою | Переглядів: 537 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]