Головна » 2009 » Листопад » 24 » У Київраді розробляють програму "Електронна школа"
У Київраді розробляють програму "Електронна школа"
18:48:13

У Київраді розробляють програму "Електронна школа"

      Вже наступного року батьки київських школярів зможуть перевіряти щоденники в мережі Інтернет, а діти - вчитися удома у разі епідемії. У Київраді розробляють програму "Електронна школа".

      "Батьки зможуть зайти на сайт і ознайомитися з оцінками, - розповідає член комісії з освіти Київради Олексій Давиденко. - Крім того, вирішується питання з охороною. Наприклад, на стіну повісимо пристрій, який фіксуватиме, хто заходить і виходить. Це зможуть побачити і вчителі, й батьки. Останні з'ясують, коли дитина прийшла в школу, чи не прогуляла". Також нова система дозволить дітям у випадку, наприклад, епідемії вчитися дистанційно.

      Розробка програми коштуватиме міському бюджету близько 60-80 тис. грн. Поки що електронне ноу-хау є лише в одному ліцеї, та й то частково - там обладнали систему проходу через турнікет по особистій картці учня. А дистанційна освіта - ініціатива окремих вчителів. Так, вчителька біології однієї з київських шкіл під час нинішнього карантину давала завдання учням по електронній пошті, а завдання і питання для контролю знань були поміщені на спеціальній сторінці в мережі.

Джерело: Газета "Сегодня": www.segodnya.ua

Категорія: Школа | Переглядів: 450 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]