Головна » 2010 » Січень » 14 » У школи Володимирської області Росії зарахували "мертвих душ" на 100 млн. рублів
У школи Володимирської області Росії зарахували "мертвих душ" на 100 млн. рублів
11:21:40

У школи Володимирської області Росії зарахували "мертвих душ" на 100 млн. рублів

   У школи Володимирської області "зарахували" тисячі неіснуючих учнів. Як повідомили в понеділок в прес-службі обладміністрації, вартість приписок склала в цілому більше 102 млн. рублів. Тепер муніципальним утворенням Володимирської області доведеться повернути ці гроші до обласного бюджету.

  "Володимирська область в числі перших регіонів Росії почала перехід на "подушове" фінансування народної освіти, сенс якої - створити найбільш вигідні матеріальні умови для шкіл, де вчиться більше дітей. Багато директорів шкіл і розділу органів місцевого самоврядування сприйняли принцип подушевого фінансування дуже буквально, показавши в своїх попередніх розрахунках завищені цифри. І отримали під ці міфічні показники цілком реальні гроші з обласного бюджету", - розповіли "Інтерфаксу" в прес-службі.

  За підсумками перевірки ефективності використання бюджетних коштів, проведеної департаментом фінансів, бюджетної і податкової політики обладміністрації, з'ясувалося, що облікова чисельність учнів – на 4161 людину більше, ніж фактична.

  Цифри, близькі до реальних, обладміністрації надали тільки Муромський і Селівановський райони.

Джерело: www.newsru.com


Категорія: Освітні курйози | Переглядів: 497 | Додав: Ю_Тригубець | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]