Головна » 2009 » Листопад » 26 » У службі зайнятості Рівненської області створено банк даних про безробітних випускників шкіл
У службі зайнятості Рівненської області створено банк даних про безробітних випускників шкіл
17:16:24

У службі зайнятості Рівненської області створено банк даних про безробітних випускників шкіл

    У службі зайнятості Рівненської області створено банк даних про безробітних випускників шкіл. Мета заходу - залучення юнаків та дівчат до послуг центрів зайнятості та подальшого спрямування на вибір професії.

   За допомогою органів освіти виявлено 87 випускників-дев’ятикласників та 548 випускників-одинадцятикласників 2008-2009 н.р., які не продовжують навчання та ніде не працюють, повідомляє Рівненський обласний центр зайнятості. Частина з них вже отримала інформаційні та консультаційні послуги служби зайнятості. Ще понад 300 потребують допомоги у працевлаштуванні.

   Фахівці центрів зайнятості запрошуватимуть молодь до центрів зайнятості для участі у семінарах профорієнтаційної тематики, проходження профдіагностичного тестування з метою визначення професійної спрямованості, індивідуальних консультацій. Передбачаються також зустрічі з батьками, щоб визначити шляхи здобуття професії та працевлаштування. Важливу роль у роботі з цими юнаками і дівчатами відіграватиме співпраця з працедавцями, використання заброньованих робочих місць.

Джерело: www.osvita.org.ua
За матеріалами: www.ogo.rv.ua

Переглядів: 455 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]