Головна » 2009 » Листопад » 17 » В Донецьку жінки вчаться користуватись комп'ютером
В Донецьку жінки вчаться користуватись комп'ютером
10:41:24

В Донецьку жінки вчаться користуватись комп'ютером


   Жінки похилого віку і неповносправні активно вчаться у Комп'ютерному навчальному Центрі IDEA, який працює з березня п.р. на базі Донецької обласної Ліги ділових і професійних жінок.
   Вже було організовано 12 груп з «Основ роботи з комп’ютером» і 3 групи «Робота в мережі Інтернет», всього в них вчилось 139 жінок. Разом з комп’ютерним навчанням, жінки приймають участь в тренінгах: «Успішне працевлаштування», «Впевнена поведінка (під час працевлаштування)», «Мій перший крок в бізнес», «Робота за кордоном: міфи та реальність».
   Всі 139 жінок успішно здали іспит і отримали сертифікати компанії Microsoft, а голові Донецької організації соціально-економічної допомоги пенсіонерам м.Донецька Гузеєвій Г.К. для роботи її організації був вручений комп’ютер від Ліги.
   Даний проект виконується Донецькою обласною Лігою ділових і професійних жінок разом з Неприбутковою організацією PH International за підтримки програми Microsoft Unlimited Potential (Світ необмежених можливостей) корпорації Microsoft у співпраці з громадськими організаціями пенсіонерів і неповноправних м. Донецька.

Джерело: www.gurt.org.ua
Категорія: ІТ в освіті | Переглядів: 475 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]