Головна » 2010 » Січень » 13 » В Одесі упіймали вчителя малювання, який грабував донецький бомонд
В Одесі упіймали вчителя малювання, який грабував донецький бомонд
13:06:36

В Одесі упіймали вчителя малювання, який грабував донецький бомонд

   В Одесі упіймали ватажка банди, яка протягом року тримала в страху донецький бомонд і грабувала в основному багатих пані. Сучасний «Робін Гуд» намагався втекти від правоохоронців вплав у Чорному морі, пише «Сегодня».

  «Грозою світських левиць виявився 38-річний одесит з двома вищими освітами та судимістю за зберігання зброї, який у минулому працював учителем малювання в одній з одеських шкіл», - розповіла прес-секретар донецької міліції Марина Голдинська. А наводку на багаті жертви йому давала донецька бізнесвумен, підставляючи своїх знайомих. Розбійники висліджували дружин чиновників і бізнесменів біля дорогих бутиків.

  Першою жертвою банди в Донецьку став іноземець-міняйло. Його нальотчики дочекалися вранці біля під’їзду і забрали 290 тис. грн. і $50 тисяч. Потім злочинці переключилися на заможних жінок. За інформацією джерела в донецькому міськвідділі міліції, під приціл грабіжників потрапила дочка депутата ВР, чоловіка одного з начальників МВС і дочка мера одного з міст Донецької області. «Грабіжники підпирали елітні іномарки своїми машинами, забиралися в салон і відбирали сумку в жертви. Жінки так лякалися, що навіть не могли пригадати номерів машини злочинців», - пояснила Голдинська. Нальотчики брали тільки гроші, а дорогі телефони або прикраси викидали на ходу, щоб їх не вирахували за ексклюзивними аксесуарами. Незабаром бандити вирішили зірвати великий куш - пограбувати банк у Калінінському районі Донецька. Відчайдушна четвірка прихопила з собою газові балончики, бейсбольні біти і наділа чорний камуфляж з написами «Охорона». Проте патрульні вирішили поцікавитися документами псевдоохоронців в салоні джипа «Тойота». Водій миттєво заблокував двері машини і дав газу, по дорозі таранячи машини. Кинуту іномарку знайшли на узбіччі. Через сім днів у Донецьку затримали рядових бандитів. А ватажка накрили в Одесі. Він прогулювався вздовж моря, і коли побачив правоохоронців, відштовхнув свою супутницю і кинувся у воду. Міліціонери наздогнали його вплав. Як з’ясувалося, за рік одеський «вчитель» змінив п’ять квартир, які знімав, щоб заплутати сліди.

Джерело: www.ua.proua.com


Категорія: Освітні курйози | Переглядів: 510 | Додав: Ю_Тригубець | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]