Головна » 2010 » Січень » 14 » Знання київських школярів перевірятимуть за допомогою комп'ютерного тестування
Знання київських школярів перевірятимуть за допомогою комп'ютерного тестування
11:01:07

Знання київських школярів перевірятимуть за допомогою комп'ютерного тестування


Знання київських школярів перевірятимуть за допомогою комп'ютерного тестування
   Рівень знань школярів Києва визначатимуть за допомогою комп'ютерного тестування, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

   За словами заступника голови КМДА Віталія Журавського, ресурсне забезпечення шкіл столиці, їх матеріально-технічна база створили умови для проведення комп'ютерного тестування у навчальних закладах, обладнаних автоматизованою системою "Школа".

   "У 2008 році співробітники Центру моніторингу столичної освіти в Києві розпочали запроваджувати систему вимірювання рівня навчальних досягнень учнів за допомогою модулів автоматизованої системи "Школа". У період реалізації пілотного проекту методистами Центру була створена потужна база стандартизованих завдань у тестовій формі, що дозволило протягом 2008-2009 рр. проведення ряду комп'ютерних досліджень рівня навчальних досягнень за такими базовими предметами, як українська мова, математика, історія України, географія, біологія, хімія. Окрім цих предметів на 2010 рік заплановано також проведення дослідження з англійської мови", - розповів Журавський.

   А зовнішнє незалежне оцінювання 2010 року розпочнеться 2 червня. Реєстрація буде тривати з 15 грудня цього року до 31 березня 2010 р.

Джерело: www.osvita.org.ua
За матеріалами: www.interfax.com.ua

Категорія: Школа | Переглядів: 533 | Додав: Ю_Тригубець | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]