Головна » 2009 » Листопад » 18 » Зразкова Павлопольська школа
Зразкова Павлопольська школа
10:32:38

Зразкова Павлопольська школа


    Навчання в школі с. Павлополь Новоазовського району Донецької області проводиться в дусі українських традицій. Учні з користю для суспільства проводять своє дозвілля

    Школа - місце, де учні не тільки одержують знання, але й духовно розвиваються. Саме тому навчання в школі с. Павлополь Новоазовського району Донецької області проводиться в дусі національних українських традицій.

    Дітям з першого класу прищеплюють любов до батьківщини, своєму народу, рідній мові, природі, культурі. Всі уроки в школі проводяться українською мовою.

   «Школа національної свідомості» - проект, що був розроблений на одній з педрад Павлопольської школи й діє сьогодні. Члени педради склали й затвердили статут учнівського самоврядування, створили Республіку по інтересах «Дитяче самоврядування».

   „Якщо в людини немає коренів - у неї немає й майбутнього!”, - говорить директор школи с. Павлополь Чегодаєва Ганна Борисівна. У школі навчається всього 92 учня, але незважаючи на невелику чисельність, практично весь учнівський колектив - творча й активна молодь. Часто в школі організовуються театральні вистави. Проводяться Андріївські вечорниці, відзначається свято Івана Купала. Школярі знайомі з обрядом українського весілля, козацькими традиціями. Хлопці та дівчата беруть активну участь не тільки в шкільному житті, але й з користю для суспільства проводять своє дозвілля. Недавно була проведена екологічна вилазка за участю батьків-активістів і учнів Павлопольської школи. Школярі розчищали від сміття територію біля ріки Кальмиус. Восени вони планують висадити уздовж берегів ріки 150 саджанців вербових дерев.

Джерело: www.gurt.org.ua

Категорія: Школа | Переглядів: 602 | Додав: voronuxa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]