Головна » 2010 » Травень » 19 » Київським вчителям обіцяють зберегти надбавки до зарплати
Київським вчителям обіцяють зберегти надбавки до зарплати
17:12:53

Київським вчителям обіцяють зберегти надбавки до зарплати

      Абсолютно всі працівники освітянської галузі отримуватимуть заробітну плату у розмірі, не меншому за минулорічний, - В. Журавський

    Надбавки для столичних вчителів у новому бюджетному році будуть збережені. Про це заявив заступник голови КМДА Віталій Журавський.

   "Цього року, як і минулого, столичні працівники освіти так само отримуватимуть надбавки. Ми ніколи не підемо на те, аби знизити заробітну плату та погіршити рівень життя вчителів. Це категорія людей, яку ми завжди підтримуватимемо і захищатимемо, адже саме у їхніх руках майбутнє нашої держави – наші діти", – підкреслив Віталій Журавський.

    Він пояснив, що оскільки навчальні заклади освіти належать до комунальної власності територіальної громади районів міста Києва, оплата праці вчителів здійснюється через районні бюджети.

    "Перебої в деяких районах з виплатою стимулюючих надбавок були пов’язані з тим, що Київ цього року тривалий час не мав бюджету на поточний рік. Лише після прийняття основного фінансового документу держави, Київська міська рада 14 травня 2010 року прийняла бюджет столиці. І лише тепер ми отримали можливість планувати видатки на освітню сферу, в тому числі й на виплату надбавок", – сказав Віталій Журавський.


    Він наголосив, що абсолютно всі працівники освітянської галузі отримуватимуть заробітну плату у розмірі, не меншому за минулорічний.

    За матеріалами: Освіта.ua
Категорія: Управління школою | Переглядів: 1089 | Додав: Ю_Тригубець | Теги: школа | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]